tiistai 8. helmikuuta 2011

Pikkuneiti puoli vuotta!



Niin ne lapset kasvaa, meidän vauva täytti muutama päivä sitten jo puoli vuotta. :( Sen kunniaksi oli hyvä tehdä kakku, kun en ole vähään aikaan löytänyt aikaa tai ideoita kakkutouhuihin. Sokerimassan käyttöä tarvinnee näköjään harjoitella vielä kovasti, kun tämänkin kakun kuorrutus tuotti sen verran ongelmia. Vaikka koko keittiö oli tomusokeripilven vallassa, niin silti massa jäi koko ajan pöytään kiinni..








Marsipaani oli uusi tuttavuus tämän kakun teossa, halusin kokeilla hahmojen tekemistä siitä, koska sokerimassasta tehdessä osasten kiinnitys on hankalaa. Oletin marsipaanin suosion johtuvan juuri helpommasta muotoilusta, ja näinhän se taitaa ollakin. Ainoa visioni alunperin tätä kakkua varten oli Niiskuneidin hahmo. Tästä tuli ainakin ihan tunnistettava, mutta harjoitusta tarvitaan vielä. Marsipaanilla en taida kakkuja kuitenkaan kuorruttaa sen maun takia. Sokeri- ja vaahtokarkkimassat ovat enemmän minun makuuni.



Koristelu näytti vähän tyhjältä pelkkien kirjaintähtien ja Niiskuneidin kanssa. Onneksi kaapista löytyi SLY 13:n kierrätysteemaiselta viimeiseltä kierrokselta tulleet kimallegeelit! Lopputulos onkin onneksi parempi, kuin etukäteen olisin voinut odottaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti